Over Bureau Ponto

Iedereen heeft een verhaal in zich dat het waard is om met anderen te delen.
De kunst is om het zo te brengen dat anderen die waarde meteen begrijpen.

angela-poll

Het woord ‘Ponto’ betekent brug in het Esperanto. Esperanto is op zichzelf al een brug: de taal is ontworpen als niet-politiek en niet-landgebonden. Het leek me het perfecte woord om mijn werk te omschrijven:

Ik bouw bruggen. Geen fysieke bruggen, maar bruggen middels de mogelijkheden van online marketing. Ik vraag en luister naar jouw verhaal, om de verbinding te leggen tussen de kern van wat jij met de wereld wilt delen en degenen die daar naar op zoek zijn.

Ik breng jouw boodschap tot uiting door teksten te schrijven, met je mee te denken over een contentstrategie of door je website en social mediakanalen te verbeteren.

Online marketing is niet alleen bestemd voor commerciƫle bedrijven die snel winst willen maken: het is onmisbaar voor iedereen die iets wil betekenen voor anderen en door die ander gevonden wil worden.

Zie je iets niet zitten, maar denk je dat je iets per se moet doen? Laten we een oplossing bedenken, zodat jij kunt doen waar jij blij van wordt.

Een brainstorm over blogs, een social mediastrategie of een leuke actie bedenken? Laten we elkaar aansteken met goede ideeƫn.

Ik vind het belangrijk dat je zelf ook leert hoe je dingen aanpakt. Daarom coach ik je graag om je wat online marketingvaardigheden bij te leren.

Standaard teksten schrijf ik niet. Het moet leven, er moeten unieke stukjes van jou in zitten waardoor de lezer jou onthoudt. Daarvoor ondervraag ik je soms alsof ik je interview. Ik wil alleen maar hoge kwaliteit.