Over Bureau Ponto

Iedereen heeft een verhaal dat het waard is om met anderen te delen.
De kunst is om de kern te vinden en het zo te vertellen dat anderen die waarde meteen begrijpen.

angela-poll

Het woord ‘Ponto’ betekent brug in het Esperanto. Esperanto is op zichzelf al een brug: de taal is ontworpen als niet-politiek en niet-landgebonden. Het leek me het perfecte woord om mijn werk te omschrijven:

Ik bouw bruggen. Geen fysieke bruggen, maar bruggen middels de mogelijkheden van online marketing. Ik vraag en luister naar jouw verhaal, om de verbinding te leggen tussen de kern van wat jij met de wereld wilt delen en degenen die daar naar op zoek zijn.

Ik breng jouw boodschap tot uiting door teksten te schrijven, met je mee te denken over een contentstrategie of door je website en social mediakanalen te verbeteren. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je van mij leert hoe je het zelf kunt doen. Daarom coach ik je hier graag bij.

Online marketing is niet alleen bestemd voor commerciƫle bedrijven die snel winst willen maken: het is onmisbaar voor iedereen die iets wil betekenen voor anderen en door die ander gevonden wil worden.