Opdrachtgevers

Hier lees je meer over het werk wat ik onder naam van Bureau Ponto uitvoer. Meer weten over mijn werkervaring in loondienst? Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.

stoppen-met-roken-artikel

DPG Media


Voor DPG Media – waaronder AD.nl en NU.nl – schrijf ik wekelijks allerhande artikelen over gezondheidszaken. Ik interview minstens twee bronnen en schrijf artikelen van maximaal 700 woorden.

Waanders.Studio

Voor ontwerp- en strategiebureau Waanders.Studio schrijf ik SEO-teksten en blogs. Zowel voor hun klanten als voor hun eigen website.

waanders-studio-website
deventemedia-printscreen-website

De Vente Media

Voor De Vente Media heb ik zowel technisch werk gedaan (Google Analytics, Google Tag Manager) als redigeerwerk (voor een journalistiek artikel voor Explore Africa) en schrijf- en designwerk (tweewekelijkse nieuwsbrief in MailChimp voor een klant van De Vente Media en de opmaak van een fotoboek voor een klant).

Power By Peers

Power by Peers is een project om ondernemers in de bijstand te helpen hun eigen bedrijf op te zetten. Daarvoor geef ik workshops online marketing en coach ik de ondernemers met een aantal uur op het gebied van online marketing. Ook voer ik daarbij werkzaamheden uit zoals websiteverbetering, het verbeteren van proposities, het schrijven van websiteteksten en het ondersteunen met advertenties.

power-by-peers-screenshot-website
jeachterban-printscreen

CNV - Je Achterban

Je Achterban is een project van CNV Vakmensen. Een platform voor niet-leden om hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom hun cao. Van maart 2020 tot december 2020 was ik community redacteur en schreef blogs en video‚Äôs bewerkte video’s over cao-onderhandelingen.

Marmamama

Marmamama is een Ayurvedische massage- en mindfulnesspraktijk. Ik ondersteun bij advertenties via Google Ads en Facebook, websiteverbetering en SEO. Ook help ik Marmamama bij een contentstrategie en het schrijven van blogs.

marmamama-screenshot-website