Diensten - Bureau Ponto
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-158
 

Diensten

Contentmarketing draait niet alleen om het schrijven van blogs.
Bekijk hier alle diensten waarmee ik je graag help om jouw doelen te bereiken.

 • Marketinganalyse

  Ik analyseer je website, Google Analytics, social mediakanalen en je propositie. Op basis van mijn bevindingen schrijf ik een adviesrapport voor de verbeterpunten van je marketingactiviteiten.

 • Websitebouw & website-optimalisatie

  Websites bouw ik in WordPress en andere vormen van bestaande CMS-platformen.

 • Contentstrategie & Contentcreatie

  Ik schrijf SEO-proof blogs, artikelen en websiteteksten en maak social media posts en nieuwsbrieven inclusief afbeeldingen. Dit kan zowel op basis van een al bestaand plan wat jij zelf bedacht hebt, of een plan dat we samen opstellen tijdens gezellige brainstormsessies.

 • Virtual assistant

  Loop je vast op een specifiek marketinggerelateerd gebied, of heb je gewoon een marketingassistent nodig die je snel in kunt schakelen? Ook voor snelle 'fixklussen' sta ik voor je klaar. Of het nu gaat om foutmeldingen in je advertenties of SEO-verbeteringen.

 • Websiteteksten/Copywriting

  Verwacht geen standaard webteksten. Verwacht genoeg vragen om unieke, op jou afgestemde teksten die opvallen. SEO-proof.

Vraag vrijblijvend een offerte aan