diensten

Ik bouw een brug van jouw verhaal. Dat doe ik niet alleen door content te bedenken en te maken, maar ook door met je te brainstormen over hoe je jouw doel kunt bereiken.  

Waar ik je mee kan helpen:

Blogs en artikelen

Blogs en artikelen zijn belangrijk voor je branding, en om je kennis, visie en verhaal naar buiten te brengen. Ook werk je daarmee aan je SEO: je wordt beter gevonden in Google. Ik interview je of schrijf op basis van research.

Vraag offerte aan

Website laten bouwen

Heb je al een website in een CMS, en wil je die laten verbeteren? Of heb je nog geen website, en wil je die laten maken? Ik (ver)bouw je website in een CMS zoals WordPress, Jimdo of Jouwweb. Ik adviseer je ook in de aanschaf van een (hosting)pakket. Goedkoper dan een webdeveloper!

Vraag offerte aan

Nieuwsbrieven

Ik maak mooie designs voor je nieuwsbrieven, schrijf de teksten en plan de verzending in. Ook is het mogelijk een e-mailmarketingflow op te laten zetten.

Vraag offerte aan

Contentstrategie

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en contact maken met jouw doelgroep, op een leuke manier? Wil je een strategie voor social media, blogs en artikelen op je website of e-mailmarketing? Laten we lekker creatief brainstormen over een goede contentstrategie!

Vraag offerte aan

 

b

Websiteteksten

Heb je een website, dan moet daar natuurlijk een goed verhaal op komen, wat duidelijk is voor de bezoekers. Uiteraard schrijf ik de teksten SEO-proof!

Vraag offerte aan

Social media templates

Afbeeldingen werken beter dan tekst op social media, vooral met een beschrijving erbij. Het ziet er natuurlijk het mooiste uit wanneer alle afbeeldingen in dezelfde stijl, met jouw logo en in jouw huisstijl op je profiel staan. Ik ontwerp templates voor die afbeeldingen en/of geef jouw hele social media kanaal een mooie look! Zo hoef jij alleen nog maar foto’s te maken of aan te leveren.

Vraag offerte aan

Propositie van je bedrijf

Heb je een product of dienst, en weet je niet goed of het wel aansluit bij je doelgroep, of goed in de markt ligt? Laat mij hierover meedenken en testen voor je opzetten om je propositie te valideren.

Vraag offerte aan

I

Video's

Mooie portretvideo’s of ‘uitlegvideo’s’ nodig? In samenwerking met Kibbeling Media zorg ik voor gave videocontent én op maat geproduceerde muziek voor onder de video.

Meer informatie

Informatiestructuur

Heb je het idee dat de informatie die op je website staat, te onduidelijk is voor de bezoekers? Laat mij je helpen na te denken over welke informatie écht belangrijk is en op welke plekken wát moet staan.

Vraag offerte aan

Wat klanten zeggen

Angela ondersteunt ons met SEO en content vraagstukken. Ze heeft veel kennis van haar vak en weet de juiste informatie los te kweken om hier uiteindelijk met een goede dosis creativiteit uitstekende websiteteksten van te maken."

Joost Liebe, Marketingkraam.nl (2019)

Angela is echt een fijn mens om mee te werken! Deskundig, empathisch en reageert snel. Goede kennis van content, en denkt ook graag met je mee. Ook haar schrijfskills of copyrighting zijn zeer aan te bevelen voor bijv. je website inhoud, dus niet alleen maar redigeren of adviseren (wat ze beiden ook zeker goed doet). Ze heeft mijn bedrijf en website heel veel goeds gedaan. Kan iedereen aanraden om haar te contacten!"

Marlise Trouwborst, Marmamama (2019)

de-vente-media
dpg-media-logo
power-by-peers
cnv

Ik ben benieuwd naar wat jij met de wereld wilt delen.